Φωτογράφιση Γάμου

Φωτογράφιση γάμου

Η εύρεση του φωτογράφου γάμου που θα καλύψει την ατμόσφαιρα, τα συναισθήματα και την ομορφιά της σημαντικότερης μέρας της ζωής σας είναι μια πολύ σημαντική απόφαση κατά την προετοιμασία του γάμου σας.

Η μοναδικότητα της στιγμής στην φυσική ροή του χρόνου είναι αυτή που καθορίζει την αξία της φωτογραφίας. Άλλωστε οι πιο εντυπωσιακές εικόνες είναι αυτές που μιλάνε μέσα μας. Ζήστε την στιγμή και κρατήστε τις αναμνήσεις για πάντα μαζί σας.


DJI_0179g-Edit 2-adjust_14 photoshop-2_1jpg90937020_1965142396951210_306522560260997120_ojpg
FIMI0128JPG409jpg3762jpg rejpg

Φωτογραφίες γάμου σε απίθανα μέρη, με ένα νέο και ιδιαίτερο καλλιτεχνικό στυλ που ξεχωρίζει. Δίνοντας βαρύτητα στο προσωπικό σας ύφος, συνθέτουμε εικόνες που μεταφέρουν τα συναισθήματα της μοναδικής αυτής ημέρας.

The difference between real life and a story is that life has significance, while a story must have meaning. The former is not always apparent, while the latter always has to be, before the end



Φωτογραφίες Γάμου

Ως φωτογράφος γάμου, εγώ και η ομάδα μου προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα χαλαρό και άνετο περιβάλλον, ώστε να μπορούμε να σας παραδώσουμε μια

αυθεντική συλλογή φωτογραφιών γάμου

 που θα αντιπροσωπεύει εσάς, τον έρωτά σας, και την όμορφη μέρα σας. Φυσικά είμαστε εκεί για να τραβήξουμε αυτές τις παραδοσιακές γαμήλιες φωτογραφίες, αλλά είμαστε εκεί και για να συλλάβουμε όλες τις μικρές στιγμές ανάμεσα σε εσάς γιορτάζοντας την ημέρα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους! Κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό και

κάθε γάμος είναι μοναδικός

 και είμαστε εκεί για να βεβαιωθούμε ότι όλα αυτά τα μικρά στοιχεία που έχετε βάλει μαζί τόσο προσεκτικά για να κάνετε την ημέρα αυτή δική σας, δεν περνούν απαρατήρητα. Δεν είμαστε εκεί για να φαινόμαστε σαν ξένοι, αλλά για να είμαστε μερικοί ακόμα φίλοι που θα σας βοηθήσουμε να γιορτάσετε μία από τις καλύτερές σας μέρες, την

ημέρα του γάμου σας



.

Η εξειδίκευσή μας στη φωτογραφία γάμου ξεκινάει το 2005 και έκτοτε δεν έχουμε σταματήσει να αναζητούμε νέες τάσεις και συχνά να δημιουργούμε τις δικές μας.  

Βλέποντας τη φωτογράφιση γάμου ως το πιο δύσκολο και απαιτητικό κομμάτι της φωτογραφικής τέχνης, επιδιώκουμε να δημιουργούμε εικόνες που θα εγκλωβίσουν τα συναισθήματα της στιγμής, διατηρώντας παράλληλα και διαχρονική καλλιτεχνική αξία.

Για εμάς η φωτογράφιση γάμου είναι περισσότερο από δουλειά. Είναι η δέσμευσή μας ότι οι φωτογραφίες του γάμου σας δεν θα ξεχαστούν σε κάποιο συρτάρι, αλλά θα αποτελέσουν ένα ζωντανό κομμάτι των καλύτερων αναμνήσεων, από την πρώτη μέρα της κοινής σας ζωής.

Κι επειδή μια εικόνα μιλάει περισσότερο από χίλιες λέξεις, δείτε την δουλειά μας σε φωτογραφίες γάμου και επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε μαζί τι θα σκεφτούμε για το δικό σας γάμο, για τις δικές σας αναμνήσεις Frank Kotsos Photography.




Καλλιτεχνική φωτογράφιση γάμου

Αφηγούμαστε μέσα από αυθόρμητες και ζωντανές εικόνες την ιστορία της δικής σας μέρας, αιχμαλωτίζοντας συναισθήματα, χαμόγελα, χαρά και συγκίνηση, στιγμές μοναδικές που θα σας συνοδεύουν για μια ζωή.

Με την αγάπη μας για την φωτογραφία, την πολυετή εμπειρία, την τεχνική κατάρτιση και την συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση, δεσμευόμαστε για το καλύτερο αποτέλεσμα, για τις δικές σας πολύτιμες και διαχρονικές αναμνήσεις.

Θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί σας για την κάλυψη του δικού σας γάμου, να δώσουμε λύσεις και να σας κάνουμε προτάσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στο studio Frank Kotsos Photography  μας μπορείτε να δείτε δείγματα δουλειάς τόσο σε φωτογραφία όσο και σε βίντεο, να ξεφυλλίσετε ψηφιακά άλμπουμ και βιβλία ευχών, καθώς και να κάνουμε μια δοκιμαστική φωτογράφιση.